Previous
Next

Biosept Protect, A34, 20 dropsuri

26,90 lei
Cu TVA

Prețul afișat este cu TVA și este valabil doar pentru comenzile online pe mag.farma-line.ro. În farmacii prețul poate varia.

Biosept Protect protejează împotriva pătrunderii virusurilor pe calea de acces bucală, dezinfectează cavitatea oro-faringiană, stimulează capacitatea de apărare a organismului, efectele se simt înca de la primele administrări fără reacții adverse. Nu conț­ine conservanț­i, coloran­ți sau arome artificiale 

Distribuiți produsul:

Biosept Protect, A34, 20 dropsuri

Biosept Protect protejează împotriva pătrunderii virusurilor pe calea de acces bucală, dezinfectează cavitatea oro-faringiană, stimulează capacitatea de apărare a organismului, efectele se simt înca de la primele administrări fără reacții adverse. Nu conț­ine conservanț­i, coloran­ți sau arome artificiale 

Dropsuri concepute special pentru profilaxia infecț­iilor respiratorii și combaterea simptomelor răcelii și gripei (iritaț­ia gâtului, congestie nazală, tuse iritativă). Conț­in 5 extracte de plante medicinale, 6 uleiuri esențiale, miere de albine și propolis, care inhibă dezvoltarea germenilor patogeni (virusuri și bacterii) la nivelul cavității bucale și cresc capacitatea de apărare a organismului, oprind la poarta de intrare procesul infecțios.

Ingrediente:

Zahăr, sirop de glucoză, apă, miere de albine 8%, extract hidrogliceric de propolis 2%, extract moale de plante [partea aeriană de echinacea (Echinaceae herba), rădăcină de Astragalus (Astragali radix), fructe de anason stelat (Anisi stellati fructus), fructe de soc (Sambuci fructus), rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix)] min. 2% în proporţii variabile, amestec volatil 0,8% [uleiuri esenţiale de: fenicul Foeniculi aetheroleum) 20%, lămâie (Citri aetheroleum) 20%, eucalipt (Eucalypti aetheroleum) 18%, niaouli (Melaleucae viridiflorae aetheroleum) 5%, scorţișoară (Cinnamomi aetheroleum) 5%, palmarosa (Cymbopogoni martinii aetheroleum) 2%; mentol 30%], corector de aciditate: acid citric obţinut pe cale naturală.

Mod de administrare:

Copii 5 - 12 ani: câte 1 drops de 2 - 3 ori pe zi.

Copii peste 12 ani și adulţi: câte 1 drops de 4 - 5 ori pe zi, sau la nevoie.

Dropsurile se ţin în cavitatea bucală până se topesc; nu se mestecă şi nu se înghit întregi.

După administrare, timp de 30 de minute este bine să nu consumaţi alimente sau lichide.

Atenționări:

Nu se recomandă în sarcină, alăptare și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Asocieri recomandate:

Pentru menţinerea sănătăţii căilor respiratorii, se poate asocia cu Biosept A30, spray pentru gât

Vedeți Prospectul

Produse Similare

Brand Fares Categorie Categorii Cod de Referință SKU 266461

Produse recomandate