Vitamine și Suplimente

Vitaminele sunt substanţe cu structură complexă (compuşi organici) care nu pot fi sintetizate de către organism, însă a căror prezenţă în corpul uman este absolut obligatorie pentru îndeplinirea unor funcţii esenţiale ale acestuia. 

Filtre active

 • Vitamina C picături, Jutavit

  11,90 lei

  Vitamina C picături, Jutavit

  30ml, 100 mg/ml

  Vitamina C este hidrosolubilă cu efect antioxidant. Joacă un rol importantă în funcţionarea corespunzătoare a sistemului imunitar al organismului. Ajută la absorbţia fierului.

 • Vitamina C 1000 mg comprimate efervescente, Jutavit

  10,90 lei

  Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă, cu efect antioxidant eficient. Joacă un rol important în funcţionarea corespunzătoare a sistemului imunitar al organismului, ajută absorbţia fierului.

 • Magneziu 250 mg + B6 Retard, Jutavit

  17,90 lei

  Magneziu B6 retard, Jutavit

  50 tablete filmate

  Jutavit Magneziu+B6+D3 are capacitatea de a reduce efectele stresului și a crește nivelul de energie. Se adresează persoanelor care depun efort fizic intens, persoanelor care depun un efort mental intens, precum și celor care doresc să aibă mai multă energie în zilele epuizante.

 • Vitamina C cu extras de măceşe 1000mg , Jutavit

  16,90 lei

  Vitamina C 1000 mg retard cu extras de măceşe + D3

  Este cunoscut de multă vreme în medicina populară că fructele de măceş au un conţinut mare de vitamina C. Vitamina C 1000 mg de la Jutavit este un extras din fructe de măceş, un preparat retard care administrează gradual organismului vitamina C.

 • Capsule De Usturoi 420mg

  18,30 lei

  Capsule de usturoi 420 mg

  Pentru protejarea organismului şi a vaselor de sânge. Usturoiul poate contribuie la menţinerea echilibrului microbiologic al canalului intestinal, precum la rezistenţa faţa de microorganisme nocive (ciuperci, bacterii).

 • Diosmin+ Hesperidina 500 mg

  35,90 lei

  Diosmin+Hesperidina 500mg    

  Conţinând diozmin, hesperidin, extras de frunză de urzică şi extras de afine negre.Compuşii produsului ajută la intreţinerea şi menţinerea bunei circulaţii a picioarelor. 

 • Vitamina E 400

  32,00 lei

   Vitamina E 400

  Supliment alimentar ce conţine vitamina E. Vitamina E este solubil în lipide. Drept sursă servesc uleiurile vegetale, adică uleiul de floarea soarelui, germeni de grâu, măsline, seminţe de dovleac, şofrânel, porumb, diferiti germeni de cereale, migdale. Are efect antioxidant.

 • Jutavit Tablete cu crom organic

  30,50 lei

  Cromul obţinut din cromul picolinat este mai bine absorbit decât compuşii de crom anorganici. Cromul joacă un rol important in metabolismul glucidelor şi contribuiela metabolismul normal al macronutrienţilor.

 • Probium 7 + Inulin, 15 capsule, Jutavit

  19,90 lei

  Probium 7, Jutavit  Probiotice+Prebiotice 15 capsule

  Adaptate unor necesităţi nutriţionale specifice capsulele conţin tulpini de bacterii probiotice şi prebiotice- pentru uz medical.

 • Multivitamin pentru copii, Jutavit

  26,90 lei

  Multivitamina imunocomplex cu probiotic pentru copii de la Jutavita este un produs complex cu gust plăcut de fructe care pe lângă vitamine conţine numeroase minerale, oligoelemente şi probioticul Lactobacilus.

 • Multivitamină pentru adulţi, Jutavit

  27,90 lei

  Multivitamină pentru adulţi, JutaVit

  Supliment alimentar cu vitamine, minerale şi oligoelemete. Multivitamina pentru adulţi JutaVit este un produs complex, care pe lângă vitamine conţine şi numeroase minerale şi oligoelemte. Tabletele filmate retard eliberează în continuu componentele pentru a fii utilizate cât mai eficient de către organismul nostru.

 • Multivitamine Senior 50+, Jutavit

  27,90 lei

  Destinate persoanelor cu vârsta de peste 50 ani, este un produs complex, care pe lângă vitamine conţine multe minerale, oligoelemente şi adaos de lactobacterii probiotice (lactobacilus). Vitamina C şi zincul ajută şi sprijină funcţionarea sănătoase a sistemului imunitar. Calciul contribuie la dezvoltarea oaselor şi a dinţilor. Magneziul are rol în funcţionarea optimă a muşchilor şi a sistemului nervos. Lactobacilus contribuie la formarea şi păstrarea florei intestinale sănătoase.

 • Omega-3 1200 mg, 100 capsule moi, Jutavit

  34,90 lei

  Omega-3 1200 mg ulei de peşte +vitamina E, Jutavit 100 capsule/cutie

  Omega-3 de la Jutavit este o capsulă de ulei de peşte din adâncurile mării care conţine într-o proporţie mare acizi graşi polinesaturaţi de eicozapentaenoic (EPA) şi docosahexaenoic (DHA). 

 • Extract de Merişor + Spilnuţă , JutaVit

  27,90 lei

  Extract de merişor + spilnuţă , JutaVit

  Supliment alimentar cu extract de merişor şi spilnuţă. Spilnuţa contribuie la sănătatea aparatului urinar.

 • Vitamina C 1500 mg, Jutavit

  39,90 lei

  Jutavit Vitamina C+Măceşe+Extract de acerolă+D3 1500 mg, 100 tablete filmate retard

  Supliment alimentar cu vitamina C, măceşe, extract de măceşe şi acerolă. Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă, cu efect antioxidant eficient. Joacă un rol important în funcţionarea corespunzătoare a sistemului imunitar al organismului, ajută absorbţia fierului.

 • API Formula Imunitate capsule, Nutrific

  39,90 lei

  Contribuie la buna funcționare a organismului, sprijinind activitatea acestuia prin rolul tonifiant și regenerant.