Filtrează după

Marca

Marca

Pret

Pret

 • 3,00 lei - 114,00 lei

Vitamine şi suplimente

Vitaminele sunt substanţe cu structură complexă (compuşi organici) care nu pot fi sintetizate de către organism, însă a căror prezenţă în corpul uman este absolut obligatorie pentru îndeplinirea unor funcţii esenţiale ale acestuia. Spre deosebire de proteine, lipide sau glucide, vitaminele nu reprezintă surse de calorii şi ne sunt necesare în cantităţi mult mai mici decât acestea. Mineralele sunt substanţe anorganice cu structură simplă (care nu se pot fracţiona) pe care organismul trebuie săşi le procure din alimentaţie, fiindcă nu le poate sintetiza ca atare. La fel ca în cazul vitaminelor, mineralele îndeplinesc funcţii esenţiale în corpul omenesc, fără să constituie surse de calorii şi fiindu-ne necesare în cantităţi mult mai mici decât proteinele, lipidele sau glucidele.

Sfaturi practice: Este de preferat ca aportul de vitamine şi minerale să provină din hrana zilnică. Dacă alimentaţia noastră este echilibratăşi variată, cantitatea de vitamine şi minerale pe care aceasta o conţine este suficientă pentru nevoile corpului. Orice hotărâre în legătură cu consumul de suplimente de vitamine şi minerale trebuie luată în colaborare cu medicul, deoarece atât aprovizionarea insuficientă, cât şi cea excesivă a organismului poate avea efecte nedorite asupra sănătăţii. (Societatea de nutritie din Romania)

Filtre active

 • Vitamina C picături, Jutavit

  11,90 lei

  Vitamina C picături, Jutavit

  30ml, 100 mg/ml

  Vitamina C este hidrosolubilă cu efect antioxidant. Joacă un rol importantă în funcţionarea corespunzătoare a sistemului imunitar al organismului. Ajută la absorbţia fierului.

 • Vitamina C 1000 mg comprimate efervescente, Jutavit

  10,90 lei

  Vitamina C 1000 mg comprimate efervescente

  20 comprimate efervescente cu gust de lămâie

  Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă, cu efect antioxidant eficient. Joacă un rol important în funcţionarea corespunzătoare a sistemului imunitar al organismului, ajută absorbţia fierului.

 • Vitamina C cu extras de măceşe 1000mg , Jutavit

  16,90 lei

  Vitamina C 1000 mg retard cu extras de măceşe + D3

  Este cunoscut de multă vreme în medicina populară că fructele de măceş au un conţinut mare de vitamina C. Vitamina C 1000 mg de la Jutavit este un extras din fructe de măceş, un preparat retard care administrează gradual organismului vitamina C.

 • Capsule De Usturoi 420mg

  18,30 lei

  Capsule de usturoi 420 mg

  Pentru protejarea organismului şi a vaselor de sânge. Usturoiul poate contribuie la menţinerea echilibrului microbiologic al canalului intestinal, precum la rezistenţa faţa de microorganisme nocive (ciuperci, bacterii).

 • Diosmin+ Hesperidina 500 mg

  35,90 lei

  Diosmin+Hesperidina 500mg    

  Conţinând diozmin, hesperidin, extras de frunză de urzică şi extras de afine negre.Compuşii produsului ajută la intreţinerea şi menţinerea bunei circulaţii a picioarelor. 

 • Vitamina E 400

  32,00 lei

   Vitamina E 400

  Supliment alimentar ce conţine vitamina E. Vitamina E este solubil în lipide. Drept sursă servesc uleiurile vegetale, adică uleiul de floarea soarelui, germeni de grâu, măsline, seminţe de dovleac, şofrânel, porumb, diferiti germeni de cereale, migdale. Are efect antioxidant.

 • Glucozamin-sulfat Condrotin-sulfat MSM

  47,80 lei

  Substanţele glucozamin-sulfat şi condrotin-sulfat sunt substanţe ce participă la formarea şi menţinerea matricei cartilagioase. MSM este o combinaţie care conţine sulf organic şi care ajutăla păstrarea calităţii cartilajului.

 • Complex 9 Cartilaj-Os & Muşchi

  53,40 lei

  Supliment alimentar cu sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină, vitamina C, D3, calciu, zinc , mangan, cupru. Supliment alimentar recomandat afecţiuni articulare.

 • Tablete cu crom organic

  30,50 lei

  Cromul obţinut din cromul picolinat este mai bine absorbit decât compuşii de crom anorganici. Cromul joacă un rol important in metabolismul glucidelor şi contribuiela metabolismul normal al macronutrienţilor.

 • Probium 7 + Inulin, Jutavit

  14,90 lei

  Probium 7, Jutavit  Probiotice+Prebiotice 15 capsule

  Adaptate unor necesităţi nutriţionale specifice capsulele conţin tulpini de bacterii probiotice şi prebiotice- pentru uz medical.

 • Vitamina C 1500 mg, Jutavit

  34,90 lei

  Jutavit Vitamina C+Măceşe+Extract de acerolă+D3 1500 mg, 100 tablete filmate retard

  Supliment alimentar cu vitamina C, măceşe, extract de măceşe şi acerolă. Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă, cu efect antioxidant eficient. Joacă un rol important în funcţionarea corespunzătoare a sistemului imunitar al organismului, ajută absorbţia fierului.

 • Anticârcel Rapid, Zdrovit

  27,50 lei -5% 26,13 lei

  Zdrovit Anticârcel Rapid pulbere

  Plicuri cu pulbere efervescentă cu aromă de lămâie

  Magneziu şi vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii şi extenuării şi la metabolismului energetic normal. Magneziu, vitamina B6 şi potasiu contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

 • Apuretin capsule, Zdrovit

  41,20 lei -5% 39,14 lei

  Apuretin este un preparat ale cărei ingrediente ajută la eliminarea naturală a excesului de apă din organism şi la păstrarea unei greutăţi corporale normale prin asigurarea condiţiilor optime de eliminare din organism a produşilor toxici de metabolism.

 • ApuretinSlim capsule, Zdrovit

  42,50 lei -5% 40,38 lei

  ApuretinSlim capsule, Zdrovit 60 capsule

  ApuretinSlim este un preparat a cărui compziţie ajută la eliminarea naturală a excesului de apă din organism, la păstrarea unei greutăţi corporale optime şi la detoxifierea organismului.

 • Bilomag Forte circulaţie, Zdrovit

  71,90 lei -5% 68,30 lei

  Bilomag Forte mâini şi picioare reci, Zdrovit  120 capsule

  Un preparat complex ce conţine extracte de Ginkgo biloba şi Ginseng siberian, magneziu şi fier.

 • Bilomag Forte memorie, Zdrovit

  71,90 lei -5% 68,30 lei

  Bilomag Forte memorie, Zdrovit 120 capsule

  Un preparat complex ce conţine extract de Ginkgo biloba, lecitină, magneziu şi vitamina B6.