Dureri de stomac, digestie și metabolism

Filtre active

 • Ceai Digestie Ușoară, D150, 20 plicuri, Fares

  6,90 lei

  Ceaiul Digestie Ușoară de la Fares este un adjuvant prețios în vederea ameliorării stărilor de greață, accelerării digestiei și eliminării durerilor de cap de origine digestivă și a balonărilor. Se administrează câte 2-3 câni de ceai pe zi, după mesele principale ale zilei.

 • Digestie Ușoară, D57, 30 capsule, Fares

  22,90 lei

  Formulă complexă de enzime digestive vegetale: papaină și bromelaină similare enzimelor secretate de pancreas, cu rol în digestia proteinelor și grăsimilor. Recomandat după excesele alimentare, digestie lentă, indigestie sau aciditate redusă la nivel gastric. Reduce disconfortul digestiv, balonarea, senzația de greață și senzația de preaplin. Eficiență de 100% confirmată clinic. Efect rapid în 15-20 de minute după administrare.

 • Farebil, D96, 30 capsule moi, Fares

  31,50 lei

  Capsulele Farebil este recomandat în tulburări ale motilității vezicii biliare, balonare, greață, indigestie, adjuvant în colecistită, litiază biliară, sindrom postcolecistectomie. Are efect coleretic, colagog (stimulează secreția bilei la nivel hepatic și eliminarea acesteia în duoden), antispastic, combate balonarea, stimulează digestia, antiinflamator, analgezic, antiseptic biliar. Fluidifică bila, reduce riscul de formare a mâlului și calculilor biliari. Are eficiență confirmată în reducerea tulburărilor de motilitate biliară în peste 84% cazuri.

 • Jutavit Cărbune Activ 250 mg, 50 tablete

  23,90 lei

  Supliment alimentar cu cărbune activ şi extract de fenicul. Cărbunele activ contribuie la reducerea flatulenţei după consumul de alimente. Feniculul ajută la menţinerea sănătăţii sistemului digestiv, ajută la reducerea sentimentului de flatulenţă.

 • JutaVit Enzima lactază

  21,90 lei

  Enzima lactază, Jutavit   6 folii x 10 comprimate

  Lactaza este o enzimă care ajută organismul să metabolizeze lactoza. Producerea în organism a unei cantităţi insuficiente de lactază poate duce la simptome precum balonarea, crampe abdominale, diaree, greaţă şi ameţeală.

 • Stomac sănătos, D49, 63 capsule, Fares

  29,90 lei

  Capsulele Stomac sanatos D49 protejeaza stomacul de medicamentele iritante gastric, datorita compozitiei, ofera protectie mucoasei gastrice. Florile de galbenele si patlagina acopera mucoasa stomacului cu un strat protector.