NORMACNE

Filtre active

 • Dermedic Normacne Ser pentru reducerea porilor

  59,90 lei -10% 53,91 lei

  Reduce vizibil porii dilatați cu până la 62% (cu utilizare regulată timp de 4 săptămâni) - p-Refinyl limitează deformarea și dilatarea porilor prin întărirea structurii de colagen a epidermei. Prin întărirea pereților porilor, netezește pielea, reducând luciul. Pielea devine mai uniformă și mai netedă. Limitează producția de sebum - datorită complexului AC.NET, producția de sebum este limitată și keratoza redusă. 

 • Dermedic Normacne Cremă calmantă ultra-hidratantă

  62,90 lei -10% 56,61 lei

  Este o îngrijire complementară specială a pielii, recomandată în timpul tratamentelor pentru acnee. Asigură o hidratare intensivă și profundă, oferind o ușurare imediată pielii iritate. Crema are proprietăți anti-acnee. Îmbunătățește hidratarea pielii și pierderea transepidermică de apă. Îmbunătățește elasticitatea și starea pielii mature. Non-comedogen. 

 • Dermedic Normacne Cremă de noapte anti-imperfecțiuni

  62,90 lei -10% 56,61 lei

  Cu proprietăți puternic antioxidante, este recomandată pentru îngrijirea de noapte a tenului mixt și gras cu leziuni acneice. Biofilm bacterian dezintegrat. Crema este îmbogățită cu ingrediente active care ajută la limitarea secreției de sebum și la diminuarea aspectului porilor dilatati. În plus, are proprietăți antioxidante și anti-îmbătrânire datorită Complexului Oxyniacyde și Vitaminei E care inhibă producția de radicali liberi. Non-comedogen. 

 • Dermedic Normacne Cremă hidratantă seboregulatoare

  62,90 lei -10% 56,61 lei

  Conține o compoziție unică de ingrediente active recomandate pentru acneea adultului. Formula este îmbogățită cu vitamine, care uniformizează și reduc erupțiile, luminează tonul pielii și îi restabilesc echilibrul fiziologic. În plus, acidul lauric, care este obținut din nuci de cocos, sporește efectul antibacterian al cremei, hrănește și netezește pielea în profunzime. Vitaminele C și E întârzie procesele de îmbătrânire a pielii și stimulează producția de colagen. Crema protejează pielea împotriva efectelor nocive ale factorilor externi, calmează iritațiile și accelerează regenerarea epidermică. Ingredientele sale active oferă, de asemenea, un efect higroscopic și hidratant. 

 • Dermedic Normacne Gel de curățare antibacterian 200ml

  37,90 lei -10% 34,11 lei

  Curăță eficient fără a provoca iritații. Anti-imperfecțiuni. Reduce secreția de sebum.

 • Dermedic Normacne Gel de curățare antibacterian 500ml

  59,90 lei -10% 53,91 lei

  Curăță eficient fără a provoca iritații. Anti-imperfecțiuni. Reduce secreția de sebum.