LINUM / CICATOPY

Filtre active

 • Dermedic Cicatopy Cremă calmantă hidratantă 50ml

  44,90 lei

  Oferă o regenerare de lungă durată, crește nivelul de hidratare, întărește pielea, reconstruiește stratul hidrolipidic natural și co-creează barieră de protecție epidermică (unt de Shea). Netezește și înmoaie epiderma. Crema nu irită și nu sensibilizează pielea. MOD DE UTILIZARE: aplicați un strat subțire de crema pe pielea curățată bine, întindeți ușor. Utilizați cel puțin de două ori pe zi. TESTAT CLINIC.

 • Dermedic Linum Emollient Cremă regenerantă de mâini 100ml

  37,90 lei

  Conține complexul patentat Cicalinum®, care restabilește echilibrul fiziologic al microbiomului pielii și calmează simptomele eczemei: prurit, iritație, strângere, uscăciune, roșeață și rugozitate. Hidratează și înmoaie în profunzime epiderma, o hrănește și reface barieră lipidică (Lanolină, Vitamina E). Poate fi folosit de la vârsta de 3 ani. MOD DE UTILIZARE: Aplicați un strat subțire de cremă pe mâinile bine curățate și întindeți ușor. Recomandat după fiecare spălare pe mâini. HIPOALERGENIC / TESTAT CLINIC.

 • Dermedic Cicatopy Cremă de corp intens hidratantă 225ml

  59,90 lei

  Calmează 6 simptome ale pielii cronic uscate și atopice. Reface bariera lipidică. Regenerează și hrănește pielea. Cicalinum™, un complex patentat, restabilește echilibrul fiziologic al microbiomului pielii și calmează 6 simptome ale eczemei: prurit, iritație, senzație de strângere, uscăciune, roșeață și rugozitate. Crema de corp calmează inflamațiile și ajută la regenerarea microleziunilor (Vitamina E și unt de cacao). MOD DE UTILIZARE: se aplică un strat subțire uniform și se lasă să se absoarbă. Potrivit și ca îngrijire specială pentru mâini, picioare, coate, glezne sau genunchi. TESTAT CLINIC.

 • Dermedic Linum Emollient Gel de duș pentru restabilirea...

  49,90 lei

  Gelul de duș pentru refacerea barierei cutanate este recomandat pentru îngrijirea zilnică a pielii cu semne de eczemă, inclusiv dermatită atopică. Netezește și catifelează pielea și îi restabilește barieră protectoare, oferind un efect de refacere. Calmează pielea uscată și astringentă. MOD DE UTILIZARE: se aplică o cantitate mică pe mâini, se întinde ușor pe pielea umedă a corpului și se clătește bine. HIPOALERGENIC/TESTAT CLINIC.